• Om oss

Om oss

Vi är ett familjeägt investmentbolag som tycker det är roligt att se företag växa.

Grundaren av Simonssongruppen, Stig-Olof Simonsson, har även grundat och byggt upp SYSteamkoncernen. Övriga familjemedlemmar är också aktiva i att följa och bidra till verksamheternas utveckling.

Ansvarig för utvecklingen av Simonssongruppen är Ulf Lilja som förutom att vara VD också har en mindre aktiepost i Simonssongruppen.

Tillsammans ser vi medarbetare inom Simonssongruppenkoncernen till att både ha kul på jobbet och utveckla oss själva och bolagen genom ett prestigelöst och informellt ledar- och entreprenörskap.

Simonssongruppen investerar i fastigheter och i företag. Gemensam nämnare för våra investeringar är att vi ser möjligheter att utveckla verksamheten tillsammans med medarbetare och företagsledning.

Som delägare eller helägare så investerar vi kunskap och kapital för att utveckla fastigheter och driva företag framåt. Det roligaste och viktigaste för oss är att företag och personal utvecklas. Vi är övertygade om att det också skapar långsiktig lönsamhet.

Som ägare är vi aktiva och agerar efter ett eget koncept där en egenutvecklad styrningsmodell är grunden. Vi berättar gärna mer när du kontaktar oss!

Kontakta oss

Besöksadress: Parkgatan 2, Jönköping
Postadress: Box 27, 551 12 Jönköping