• Eldon

Citykoll AB

Vet du vad som händer i Eksjö ikväll? Eller vad Jönköpings restauranger serverar för lunch imorgon? Det vet Citykoll.
Med två appar, webb, samt sociala medier har Citykoll fullkomligt tagit över frågan ”vad händer?” i Jönköpings län. Tidigare fick man spendera lång tid på många olika kulturkalendrar, Facebookgrupper eller restaurangers webbsidor för att försöka få fram information om vad som händer och var. Detta är nu ett minne blott.

Citykolls affärsidé bygger på att ge invånarna en överskådlig personlig guide till evenemang och restauranger via sina appar och webbtjänster. Tjänsten har funnits på marknaden lite mer än ett år drygt och har i dag omkring 50 000 användare per vecka. Citykoll är i dagsläget Jönköpings läns största digitala event & kulturkalender, med sikte på att bli större, bättre och inom snar framtid ge ”citykoll” på många fler platser i Sverige.

”Genom Simonssongruppen Coach & Capital har Citykoll fått en kunnig och långsiktig ägare, som med sin erfarenhet kommer att bidra positivt till den fortsatta utvecklingen av Citykoll. Detta kommer att bli ett spännande samarbete med en mycket lovande framtid.” säger Tina Gardestrand, VD Citykoll.

Kontakta oss

Besöksadress: Parkgatan 2, Jönköping
Postadress: Box 27, 551 12 Jönköping